Timișoreanul Deian Boldor, eliminat la debutul său în MLS. Fundașul lui Montreal...

Timișoreanul Deian Boldor, eliminat la debutul său în MLS. Fundașul lui Montreal Impact a avut o intrare întârziată asupra unei vedete VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fromthetouchline.com

Început nefast al carierei americane pentru Deian Boldor. Împrumutat de Bologna la Montreal Impact, fundașul bănățean a debutat aseară pentru canadieni în jocul cu Chicago Fire din MLS. Din păcate acesta a petrecut doar 50 de minute pe gazon. În urma unei intrări întârziate asupra cunoscutului Bastian Schweinsteiger el a văzut direct cartonașul roșu.


Neamțul a marcat apoi unicul gol al întâlnirii.

Boldor (22 de ani) a avut de așteptat mai bine de o lună pentru a jucat la noua echipă. El a fost introdus ca titular de canadieni în importantul duel din Major League Soccer cu Chicago Fire. Fundașul timișorean s-a remarcat însă negativ la primul meci peste ocean. Faza în urma căruia a fost expulzat de pe teren nu e lipsită de controverse. Timișoreanul Deian Boldor l-a atacat cu talpa destul de sus pe Schweinsteiger, cel mai important jucător al oaspeților. Neamțul a căzut secerat pe gazon după ce a fost ”pișcat” de fundaș. Românul se scuza chiar în timp ce mijlocașul neamț era în cădere, dar scuzele au fost inutile. Arbitrul întâlnirii a luat decizia dură de a-l elimina ”din prima” pe Boldor după consultarea fazei pe ecran. Arbitrajul video fiind introdus din acest sezon în MLS.

Pe teren jocul s-a încheiat cu 1-0 pentru americanii de la Chicago Fire, autorul singurului gol a fost chiar Bastian Schweinsteiger, marcator la doar nouă minute distanță de la incident (min. 1:50 pe video).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.