Un timișorean solicită boicotarea unui important lanț de magazine. Ce a fost...

Un timișorean solicită boicotarea unui important lanț de magazine. Ce a fost cenzurat pe anumite produse

0
DISTRIBUIȚI

Un timișorean este foc și pară pe reprezentanții unui important lanț de magazine. Virgiliu Pop spune că a inițiat, începând de ieri, o campanie de boicotare a magazinelor Lidl, asta după ce a observat că din designul anumitor produse au fost eliminate crucile prezente pe bisericile din Santorini (Grecia).

Bărbatul din Timișoara spune că a aflat despre această situație de pe Facebook, primele produse pe care s-a observat că lipsește crucea de pe biserici fiind găsite în magazinele Lidl din Belgia.

“Reacția Lidl relatată în presa belgiană – „Evităm utilizarea de simboluri religioase pentru că nu dorim să excludem nicio credință religioasă […] Suntem o companie care respectă diversitatea, aceasta explicând concepția acestui ambalaj” – nu face decât să pună paie pe foc. Mutilarea bisericilor în numele „corectitudinii politice” îndepărtează o mare parte din clientela Lidl, mai ales în țări cultural creștine precum România”, a explicat Virgiliu Pop, pe Facebook.

Timișoreanul spune că a fost un client al Lidl, dar că nu va mai cumpăra produse din acest lanț de magazine până când nu va fi îndreptată această “eroare”.

“Țin să precizez că nu sunt un fundamentalist ortodox, legătura mea cu creștinismul fiind una mai degrabă culturală.


La fel, țin să precizez că, până ieri, am fost un client fidel Lidl, că sunt mulțumit de calitatea produselor dumneavoastră, și că îmi doresc cât mai grabnic revenirea mea în rândurile clienților Lidl. Pentru aceasta, însă, e nevoie de îndreptarea acestei majore erori de marketing. Până la reașezarea crucii la locul său, vă sugerez inițierea unei campanii de donare a produselor al căror ambalaj e neconform cu realitatea orfelinatelor sau caselor de bătrâni”, a mai scris Virgiliu Pop, pe rețeaua de socializare.

Reprezentanții Lidl nu au putut fi contactați pentru a-și exprima punctul de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.