Pericol pe șosea: o șoferiță în vârstă de 70 de ani, fără...

Pericol pe șosea: o șoferiță în vârstă de 70 de ani, fără permis, care conducea o mașină cu numere false, a provocat un accident grav

0
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație a avut loc duminică dimineața pe drumul care leagă Lugojul de Buziaș, în localitatea timișeană Sinersig.

Accidentul s-a produs după ce o șoferiță în vârstă de 70 de ani nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar dinspre Lugoj spre Buziaș, iar ciocnirea a fost inevitabilă.


Conform lugojinfo.ro, martorii au povestit că autoturismul condus de bătrână s-a rotit de două ori pe șosea, șoferița fiind aruncată afară din mașină, în șanț.

Două echipaje medicale și unul de pompieri s-au deplasat la locul accidentului. Cel mai multe de suferit a avut chiar șoferița vinovată, care a fost transportată la spital, în timp ce șoferul celuilalt autovehicul implicat a fost rănit ușor. Conform IPJ Timiș, femeia de 70 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mașina pe care o conducea avea numerele de înmatriculare „împrumutate” de la alt automobil. Bătrâna s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis și punerea din circulație a unui autovehicul neînmatriculat și cu numere de înmatriculare false, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.