Prima conferință muzicală din Vestul țării, la Timișioara. Cine sunt „vorbitorii” principali...

Prima conferință muzicală din Vestul țării, la Timișioara. Cine sunt „vorbitorii” principali de la Muzicon

0
DISTRIBUIȚI
Printre invitaţii evenimentului Muzicon se numără şi Dan Byron

Spațiul cultural și de evenimente al Timișoarei se îmbogățește, din noiembrie 2017, cu o nouă conferință. MUZICON, prima conferință dedicată industriei muzicale din vestul și centrul României, este un eveniment care își propune să pună în legătură artiști, trupe, manageri culturali și comunicatori pentru o comunitate frumoasă și închegată. Timp de două zile, pe 3 și 4 noiembrie, la AMBASADA, toți cei care activează în lumea muzicii sunt invitați la discuții și ateliere alături de profesioniști ai industriei.

„Ideea conferinței s-a născut din dorința de a oferi artiștilor timișoreni ocazia de a asculta practicieni care pot să transmită metode reale de bune practici în industria muzicală.


Sunt multe lucruri pe care le mai avem de învățat și e un moment bun să începem să facem asta, urmărindu-i pe cei care au avut succes”, transmite Bogdan Cotîrță, organizatorul evenimentului.

Bogdan Șerban (realizator Radio Guerrilla), Dan Byron (lider trupa byron), Carina Sava (manager Vama), Codruț Dumitrescu (manager Overground Music), Andreea Iager-Tako și Norbert Tako (cofondatori PLAI Festival și AMBASADA), Antonio Nartea (PR&comunicare club Expirat) și Emil Biebel (fondator Viniloteca) sunt doar câțiva dintre cei care vor vorbi la MUZICON.

Prima zi a evenimentului este dedicată keynote speech-urilor și discuțiilor libere și vor cuprinde subiecte care ating producția de eveniment, comunicarea, managementul artistic și branding specific industriei muzicale. Pe 4 noiembrie, patru ateliere vor fi susținute de alți patru profesioniști: Identitatea vizuală a artiștilor (Ovidiu Hrin – designer, manager Synopsis Media), Song Writing (Dan Byron, lider trupa byron), Social Media pentru artiști (Iulia Pop – PR&comunicare Overground Music) și Kit-ul de presă al artistului (Cosmin Ionescu – PR&comunicare Overground Music).

Accesul la MUZICON este gratuit și se face pe bază de înscriere prealabilă. Formularul de înscriere poate fi găsit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.