Reacția halucinantă a lui Nicolae Robu după alegerea în funcția de secretar...

Reacția halucinantă a lui Nicolae Robu după alegerea în funcția de secretar al TNL Timiș a fostului pușcăriaș Călin Roman

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că nu știe nimic despre situația lui Călin Roman, unul dintre fiii primarului orașului Deta, proaspăt ales în funcția de secretar al TNL Timiș și fost deținut al Penitenciarului Timișoara.


Acesta are două condamnări la închisoare, una pentru că a lovit un om cu un cuţit în timpul unui scandal şi a doua pentru că a deţinut ilegal două arme de foc. Primarul Timișoarei a susţinut echipa care a pierdut cursa, cea a lui Ionuţ Stănuşoiu, primar PNL de Ghiroda.

„Eu nu cunosc situaţia lui juridică. Noi avem un statut şi presupun că s-a respectat statutul. Eu nu cunosc situaţia lui juridică, repet. Sunt nule de drept orice alegeri în contradicţie cu statutul, dar eu nu ştiu dacă el este în contradicţie, repet. Nu ştiu, nu cunosc situaţia, dacă tinerii liberali l-au votat, presupun că el a făcut treabă bună. Eu nu am interacţionat cu el ca să mă pot pronunţa, dar presupun că a făcut treabă bună dacă a beneficiat de încrederea lor şi de vot. Sigur că trebuie respectată legea. Eu nu ştiu,nu ştiu niciun amănunt, nu am discutat cu nimeni despre situaţia lui juridică”, a declarat Robu pentru PRESSALERT.ro. Preşedinţia TNL Timiş a fost câştigată de Cosmin Şandru, ginerele omului de afaceri Dumitru Dinulescu de la PNL.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.