RETIM, amendă uriașă de la Garda de Mediu după incendiul de pe...

RETIM, amendă uriașă de la Garda de Mediu după incendiul de pe Calea Torontalului

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic izbucnea la unul din punctele de colectare a deşeurilor aparţinând companiei Retim, în data de 9 septembrie a acestui an. Prima grijă a angajaţilor aflaţi la muncă la punctul de colectare de pe Calea Torontalului era să închidă poarta în faţa jurnaliştilor prezenţi la faţa locului pentru a relata despre incident.

Imediat după ce la faţa locului au ajuns nu mai puţin de trei maşini de la pompieri care au stins incendiul, la sediul punctului de colectare şi-au făcut apariţia şi reprezentanţii Gărzii de Mediu din Timişoara.


După cum era de aşteptat după reacţia angajaţilor, compania a primit o amendă usturătoare, pentru că nu a respectat legea.

„După intervenţia colegilor de la ISU comisarii au făcut investigaţii şi au constatat că nu au fost respectate prevederile legale în domeniul deşeurilor şi s-a aplicat sancţiune contravenţională de 40.000 de lei şi 15.000 de lei conform Legii 104 pentru afectarea aerului înconjurător”, a informat şefa Gărzii de Mediu din Timiş Lavinia Căluşeru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.