Ultimele informaţii despre evenimentul caritabil Concert pentru Timişoara. Vezi cum te poţi...

Ultimele informaţii despre evenimentul caritabil Concert pentru Timişoara. Vezi cum te poţi implica

0
DISTRIBUIȚI

Evenimentul caritabil „Concert pentru Timişoara“, iniţiat pentru reabilitarea spitalelor afectate de furtuna din 17 septembrie din oraşul nostru, are parte de un ecou deosebit atât în rândul muzicienilor din întreaga ţară, dar şi în rândul firmelor care şi-au manifestat sprijinul pentru această acţiune.

Ilie Stepan, iniţiatorul acestui proiect ne-a declarat că este profund mulţumit de implicarea de care au dat dovadă cei care au pus la cale acest eveniment şi este încrezător că până duminică şi alte firme din oraşul nostru se vor implica în sprijinirea acestui concert.

„Avem un feedback deosebit şi ca informaţie de ultimă oră pot anunţa că au început să apară şi sponsori mari. Firma Profi România a decis să ofere o sută de mii de lei pentru acest concert şi să cumpere o sută de bilete la spectacol. Aşteptăm şi alte firme din oraşul nostru să se alăture acestui demers. Maestrul Ştefan Popa Popa’s ne-a oferit imediat ajutorul. Sponsorii acestui concert vor primi din partea noastră o lucrare şi o diplomă realizată de Ştefan Popa Popa’s . Ţinem să îi mulţumim şi lui şi tuturor celor care s-au implicat în desfăşurarea acestui concert.


Am primit foarte multe mesaje de solidaritate de la colegi de breaslă şi ne-am dat seama că scena rock timişoreană conţine un număr mare de trupe. Nu am putut organiza un festival de două zile în timpul acesta scurt care s-a scurs de la furtuna din 17 septembrie. Am ales să facem festivalul după formatul concertului Live Aid din 1985. Mulţumesc tuturor celor care au mediatizat acest concert fiindcă au înţeles faptul că prin acest gest au făcut un bine oraşului în care trăim“, ne-a declarat Ilie Stepan.

Vă reamintim că duminică 8 octombrie de la ora 15, în Piaţa Libertăţii va avea loc evenimentul caritabil „Concert pentru Timişoara“, iniţiat de Ilie Stepan, liderul trupei Pro Musica. Pe scenă vor urca The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Implant Pentru Refuz, Survolaj, Bega Blues Band, Cargo, Pro Musica şi Phoenix, iar prezentatorul acestui eveniment este Mimo Obradov. Biletele de intrare costă 50 lei şi se găsesc la Casieria Filarmonicii, a Teatrului Naţional şi în ziua concertului la intrările în Piaţa Libertăţii.

Banii care se vor strânge în urma evenimentului se vor duce către spitalele care au fost afectate în urma furtunii. Este vorba în special de cele două unităţi sanitare de la Pădurea Verde, Clinica de Cardiologie şi Clinica de Boli Infecţioase „Victor Babeş”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.