Ionuț Popa, nemulțumit de al doilea egal consecutiv. Ce a spus tehnicianul...

Ionuț Popa, nemulțumit de al doilea egal consecutiv. Ce a spus tehnicianul lui ACS Poli despre memoriul lui Cătălin Straton

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a remizat pe teren propriu în runda a 18-a a Ligii I, scor 1-1, cu FC Botoșani. Antrenorul Ionuț Popa nu e încântat de rezultat, mai ales că timișorenii sperau să se apropie de zona play-off. Tehnicianul bănățenilor a comentat și gestul lui Cătălin Straton, care și-a depus memoriu pentru a-și încasa salariile restante.

”Sunt nemultumit clar. Ultimele patru jocuri oficiale le-am considerat că trebuie să le câștigăm. Din păcate am câștigat doar două. Mă deranjează ultimele două jocuri, că de fiecare dată conducem și de fiecare dată facem pasul în spate. În subconștientul lor se par că se petrece ceva. Luăm gol după o fază, la care, după părerea mea nu a fost fault, mă rog…”, a declarat Ionuț Popa.

”Am schimbat tot flancul după accidentarea lui Țigănașu și plecarea lui Mailat. Din păcate și Melinte s-a ccidentat. E destul de rău, i-am văzut piciorul. Șeroni nu poate nici el. Nu știu ce să fac. Mă gândesc că trebuie să caut un fundaș stânga pentru meciul de la Constanța și nu știu ce o să fac. Avem ghinion din acest punct de vedere. Din etapa a doua nu am reușit să aliniez cea mai bună echipă”, a mai spus Popa.

”Am întâlnit un adversar bun, care va juca certamente în play-off.


Noi doream să câștigăm să ajungem și noi cu șanse, ne-am îndepărtat de play-off. În această săptămână au început să se dea salarii la băieți. Sper ca oamenii din oraș să ne ajute, echipa vrea să facă bine”, a precizat antrenorul lui ACS Poli.

”Gestul lui Straton e unul care dezarmează grupul”

Ionuț Popa s-a arătat dezamăgit de faptul că portarul Cătălin Straton s-a îndreptat către comisiile federale din cauza restanțelor. ”Cătălin Straton a fost un băiat care a fost ajutat de conducere. Astă iarnă, când toți ne puneam problema banilor de sărbători el a fost primul ajutat de conducere. Gestul lui e unul care dezarmează grupul ca și atmosferă. Nu am discutat problema asta cu el. Eu îl respect, dar s-a grăbit. Trebuia să aibă răbdare, sunt lacune mari, nu datorită nouă”, a conchis Ionuț Popa.

Costel Enache. Foto: Gabriel Brezeanu

Costel Enache: ”Jocul a fost împărțit”

”Principalul” Botoșaniului nu părea deranjat că pleacă doar cu un punct din Banat. ”Jocul a fost împărțit în două reprize diferite. Am avut o repriză în care nu am avut atitudinea potrivită, am făcut o repriză a doua bună, spre foarte bună. Am stat bine în defensivă și pe partea ofensivă am făcut un joc bun ofensiv. Am dat un gol, am avut ocazii. Vom da mai mult în meciul următor. Consecvența e una dintre valorile pe care pun amprenat în echipa noastră”, a spus Coste Enache, tehnicianul Botoșaniului.

”Eu mă culc mai târziu, nu visez la asta… prefer să ne îndeplinim obiectivul în play-off mai întâi”, a precizat Enache cu referire la posibilitatea de a evolua în cupele europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.