ACS Poli speră să obțină o victorie și pe terenul codașei Juventus....

ACS Poli speră să obțină o victorie și pe terenul codașei Juventus. Ce spune Ionuț Popa despre demisia lui Sorin Drăgoi și situația lui Mailat

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli pare că și-a revenit după o perioadă mai neagră în campionat. Timișorenii speră acum să lege victoriile în ciuda problemelor care persistă la club. Tehnicianul Ionuț Popa va trebui să facă mai multe modificări în echipa de start și pentru duelul de luni, din deplasare, cu Juventus București, ultima clasată.

”Normal că ne punem speranțe în acest joc. Dorim sa reînnodăm firul rezultatele pozitive. Am încredere că toți jucătorii vor face tot posibilul. Indiferent că lipsesc patru-cinci jucători, ceilalți au obligația de a lupta. Sunt obligați efectiv să obțină rezultate. E munca lor, nimeni nu o calcă în picioare. Asta le-am expus noi stafful jucătorilor. Că orice s-ar întâmpla avem încredere. E un joc cu o echipă care în ultimul timp a avut rezultate”, a declarat Ionuț Popa.

”Un rezultat bun aduce atmosferă. Jucătorii cred că au trecut peste această pasă proastă. Se întâmplă și la Real Madrid. Sper să fi trecut peste ea”, a precizat Popa cu referire la ultimele două victorii.

Timișorenii nu vor putea miza pe Crețu, Soljic (suspendați), Șeroni și Drăghici (accidentați). În schimb, Popa îl vrea în lotul de meci inclusiv pe Bogdan Străuț. Artean și Cânu revin și ei la bănățeni pentru deplasarea din Prahova.

Popa, despre plecarea lui Drăgoi: ”Nu recepționez nici cum”

Întrebat despre demisia președintelui, Ionuț Popa dă de înțeles că pierderea alegerilor a contat pentru Sorin Drăgoi.


De altfel, nu e exclus ca clubul timișorean să se fi temut de repercusiuni pentru candidatura la LPF a șefului lui ACS Poli. ”Eu nu recepționez nici cum. E președinte până la finele campionatului. E alături de noi. Suntem același grup. Eu știu că a trecut prin momente grele, nereușita la alegerile LFP. Știu că întotdeauna ai momente de regret”, a spus Popa.

”Eu știu cine va fi președinte? Drăgoi, Birlică și Neaga și-au făcut treaba…”, a conchis ”principalul” lui ACS Poli cu referire la următorul conducător.

”Am rămas și noi surprinși de decizia domnului Sorin Drăgoi, acum am aflat și noi. Dar ideea e că fără un conducător, fără un jucător echipa trebuie să tindă cât mai sus. O să vină altcineva în locul dumnealui… Privim cu toată forța înainte”, a spus și Vasile Curileac. ”Noi așteptăm să ne vină salariile… Cât mai repede ar fi bine. Noi ne facem treaba pe teren”, a adăugat Curileac.

”Mailat regretă”

Comisia de recurs a amânat din nou decizia în cazul Sebastian Mailat vs. ACS Poli Timișoara. Verdictul ar putea fi dat marți, 7 noiembrie. ”Nu știu mersul viitor, păcat dacă îl pierdem pe Mailat. Am avut discuții toți cu el. El își dorește foarte mult să rămână la Poli. Cel puțin până în vară. Depinde și de cei doi impresari. E o situație neverosimilă. Că nu avem jucători și antrenori de valoare, ci avem impresari de valoare. Sigur regretă acțiunea el. E posibil un contract mai mare pentru el”, a precizat Ionuț Popa.

”Să dea răspuns așa de târziu, undeva lucrurile nu sunt în regulă. Poli e mai tentantă pentru Mailat, pentru că la Poli joacă. La Steaua nu va juca. În locul cui? Coman, Man, Benzar?”, a fost o altă replică a antrenorului.

Partida Juventus București – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 20.45, la Ploiești, în etapa a 17-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.