Administratorul unei firme din Timiş, trimis în judecată pentru evaziune fiscală. Ce...

Administratorul unei firme din Timiş, trimis în judecată pentru evaziune fiscală. Ce prejudiciu a adus statului

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timiş, administrator al unei societăţi comerciale, a fost trimis în judecată după ce în urmă cu aproximativ zece ani a făcut evaziune fiscală. Prejudiciul total pe care inculpatul Pilati Giuliano, de origine italiană, l-a adus statului român, se ridică la suma de aproximativ 113.000 de lei.

Conform probatorului, în perioada ianuarie 2008 – decembrie 2009, Pilati Giuliano a evitat să plătească obliţiile fiscale care constau în plata taxelor şi a impozitelor către bugetul de stat.


Evazionistul omitea să evidenţieze în documente operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile pe care le realiza. Nu era doar atât, întrucât inculpatul înregistra în evidenţa contabilă a societăţii comerciale cheltuieli care nu existau în realitate. Prejudiciul este estimat la suma de 112.654 lei.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionare către Tribunalul Timiş, a cărui procurori au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judcată a lui Pilati Giuliano sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.