Ludovic Orban, la Timișoara: „Acest guvern nu are capacitatea de a guverna”

Ludovic Orban, la Timișoara: „Acest guvern nu are capacitatea de a guverna”

0
DISTRIBUIȚI

PSD și-a pierdut orice posibilitate de a guverna România – asta crede liderul PNL Ludovic Orban, care a explicat astăzi, la Timișoara, că reformele pe care PSD vrea să le facă în domeniul economic vor afecta extrem de grav economia României. Acesta a explicat că multe firme nu vor face față plății salariilor și a impozitelor.

„Astăzi guvernul a anulat dezbaterea pachetului de legi care riscă să pună pe butuci economia României. Din fericire noi le cerem să amâne la calendele grecești acest pachet de legi. Suntem împotriva inepțiilor fiscale anunțate de domnul Mișa. I-am mai cerut lui Tudose o dată să îl trimită pe Mișa la plimbare. Acum îi cerem din nou să îl trimită să facă schimb de experiență cu Varujan Vosganian, să îi pună la munca de jos ca perceptor, să colecteze impozitele de la ouăle aflate pe drumul spre tigaia consumatorului român.


Măsurile anunțate de guvern sunt niște experimente pe firmele românești și pe cetățeanul român, care pot să genereze consecințe extrem de grave. (…) Taxa de 2,25 % pe fondul de salariu reprezintă o inovație în materie fiscală. Din punctul nostru de vedere acest guvern nu are capacitatea de a guverna, nu are capacitatea de a genera politici economice fiscale și bugetare, care să mențină trendul de creștere economică pe care l-au moștenit de la guvernul precedent. Tot ce face PSD de când a preluat guvernarea este să distrugă sistematic. Tot ce face PSD de când a preluat guvernarea este să distrugă sistematic perspectivele de dezvoltare economică a României, atacând principalele motoare de creștere economică”, a comentat Orban.

Acesta a mai spus și că nu exclude organizarea unor mișcări de protest. Nu exclud nicio variantă de protest, inclusiv forme de protest legale care presupun marșuri, pichetări sau mitinguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.