Mihai Ritivoiu: „Nu cred că ancheta în cazul porții de pe Calea...

Mihai Ritivoiu: „Nu cred că ancheta în cazul porții de pe Calea Lugojului va mai dura mult”. Ce spune despre liniștea de la Primăria Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Noile informații ieșite la iveală în cazul porții de pe Calea Lugojului, care au fost dezvăluite în exclusivitate de PRESSALERT.ro, au fost dezbătute în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acolo unde invitat a fost Mihai Ritivoiu, consilier județean PSD. Vă amintim că Primăria Timișoara nu avea posibilitatea de a da autorizația de construire pentru poarta care în urmă cu două luni s-a prăbușit peste tânărul Vlad Baici, luându-i viața, din simplul fapt că terenul era împărțit între Timișoara și Ghiroda.

Pentru a fi în legalitate din acest punct de vedere, avizul trebuia dat de ambele primării, iar autorizația de construcție de către CJT. „E foarte ușor să nu dai declarații, motivând că există o cercetare în curs. Avem de a face cu o înșiruire de nereguli care, puse cap la cap, dau un tablou general oribil referitor la incident. Această dezvăluire este cireașa de pe tort. Este un șir întreg de ilegalități”, a subliniat consilierul județean PSD, Mihai Ritivoiu, la PRESSALERT LIVE.

Situația delicată în care se află reprezentanții Primăriei Timișoara implicați în proiectul porții de pe Calea Lugojului este evidentă.


„Nu cred că ancheta va mai dura mult, nici nu ar fi corect și drept. Lucrurile încep să iasă la iveală și în scurt timp vom avea un punct de vedere al organelor abilitate”, a fost de părere consilierul județean PSD.

Totuși, primarul Timișoarei Nicolae Robu se ascunde în spatele unor erori pe care le numește „mici greșeli procedurale”, chiar dacă a semnat contractele pentru lucrare. În același timp, din partea Primăriei Timișoara, atunci când vine vorba de poarta morții de pe Calea Lugojului, toți sunt în silenzio stampa. „Ori sunt ticăloși, ori incompetenți. Robu ne-a obișnuit cu stilul său de lucru, în care tot ce i se poate imputa sunt mici disfuncționalități. Mă așteptam ca măcar să-și ceară scuze și să spună că va acorda tot sprijinul legii, pentru ca cei vinovați să fie penalizați”, a opinat Mihai Ritivoiu.

Optica primarului Nicolae Robu în ceea ce privește evenimentele importante în care este implicată Timișoara este văzută ca „un delir” de către invitatul PRESSALERT LIVE. „Să reluăm câteva poziții ale primarului. Pe subiectul sălii polivalente a vrut prima dată să fie construită în centrul orașului. A văzut că nu s-a putut și a vrut-o în Torontal. Acolo nu e în afara orașului? Ca să vedeți cum continuă delierul, pentru că banii nu sunt o problemă, a spus că facem sala pe banii primăriei. Aș putea compara Timișoara ca o fata frumoasă plină cu bani, aflată la al doilea soț din era recentă și care va fi jumulită de bani. Actualul soț nu este băiat rău, dar are mania persecuției, proiecte megalomanice, este guraliv și certăreț”, a declarat Mihai Ritivoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.