Una caldă și alta rece, în cuplajul voleibalistic din Sala UVT ”Oituz”....

Una caldă și alta rece, în cuplajul voleibalistic din Sala UVT ”Oituz”. Agroland a ajuns la patru victorii din cinci jocuri în Divizia A1

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

Timișoara a fost ieri gazda unui cuplaj voleibalistic în elită. Primul joc s-a desfășurat în liga masculină între gazda CSU Univ. de Vest și Dinamo, meci pierdut însă de timișoreni la zero. A doua întâlnire a zilei le-a opus pe UVT Agroland și Penicilina Iași, meci contând pentru Divizia A1 feminină. Bănățencele s-au impus în acest duel în trei seturi.

Dinamo a câștigat în fața elevilor lui Sorin Schiesz cu 3-0.


Timișorenii au consolarea că s-au apropiat tot mai mult de adversar pe parcurs, cedând la 18, 21, respectiv 22 de puncte, pe fiecare set în parte. CSU UVT a mizat în acest meci pe: Sergiu Călin, Lucian Moica, Traian Gemănariu, Sorin Dragomir, Ionuț Manda, Cristian Damian, Paul Cămui (libero). Au mai intrat Robert Vîrlan și Sorin Schiesz.

Deocamdată nou promovata CSU Univ. de Vest rămâne codașa campionatului, fără niciun punct acumulat în șapte jocuri.

UVT Agroland, provizoriu pe 2

Lucrurile au stat complet diferit pentru elevele lui Bogdan Paul, care au evoluat imediat după jocul băieților. Timișorencele au fost cele care s-au impus cu 3-0 în duelul cu moldovencele de la Penicilina Iași. Succesul fiind unul clar după cum o arată rezultate pe seturi: 25-11, 25-13, 25-14. ”Agro” a evoluat în formula: Roxana Bacșiș (8 puncte), Diana Balintoni (5 puncte), Andrea Lakovic (8 puncte), Andrea Petra (11 puncte), Daniela Lupescu (foto #15, 12 puncte), Ariana Pîrv (4 puncte) și Mihaela Ozun (libero).

În urma acestui succes UVT Agroland Timișoara a urcat provizoriu pe locul 2, cu 12 puncte, în A1. Astăzi se mai dispută însă două partide din runda a cincea: Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște și Știința Bacău – CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.