Ziua naţională a României se sărbătoreşte cu americanul Seth Troxler, la Timişoara...

Ziua naţională a României se sărbătoreşte cu americanul Seth Troxler, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ziua naţională a României va fi sărbătorită „altfel“ de către iubitorii de muzică electronică, celebrul DJ american Seth Troxler, urmând să mixeze în premieră în oraşul nostru, în data de 1 decembrie la clubul database, în cadrul party-ului Evangelion.

Cu o carieră longevivă de peste 15 ani, cu un background muzical imens şi o tenacitate extraordinară, artistul a reuşit să îşi creeze un nume greu de egalat în industria muzicii electronice.


Şi-a început cariera la vârsta de 16 ani în Detroit la clubul The Works, fiind în acelaşi timp şi vânzător la celebrul magazin de vinyl-uri „Melodies and Memories”. Datorită acestor experiențe, Seth a dobândit o mult mai bună înțelegere a rave-urilor şi a istoriei muzicii, fapt ce îi permite în acest moment să mixeze aproape orice cu succes. A avut parte de gig-uri în cele mai importante locații ale lumii precum Fabric, Tenax, Mutek, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electroinc Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon şi The End Up. Troxler este de asemenea resident al celebrului Club del Visionere.

Alături de el în Main Room vor mixa Cirillo, residentul Circo Loco la DC10 Ibiza, desemnată ca fiind petrecerea numărul 1 în lume, JUST2, resident al clubului database şi unul dintre cele mai importante nume ale tech-house-ului românesc. Room 2 va fi în totalitate pe mâna lui Rhadow, un tânăr DJ braşovean cu un potențial uluitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.