BC SCM Timișoara, în fruntea Ligii Naționale după succesul cu Craiova. Peste...

BC SCM Timișoara, în fruntea Ligii Naționale după succesul cu Craiova. Peste 200 de puncte marcate în duelul dintre bănățeni și olteni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus

”Leii din Banat” s-au impus în penultimul lor joc din acest an și au urcat provizoriu în vârful ierarhiei. BC SCM Timișoara a trecut de SCM U Craiova într-un joc spectaculos, cu multe puncte, 107-95 a fost scorul final în favoarea gazdelor. Nu mai puțin de trei jucători au reușit să marcheze câte 23 de puncte.

Încă de la început s-a marcat destul de des în ”Olimpia”.


Primul sfert s-a încheiat cu un avantaj pentru oaspeți: 25-32. La mijlocul sfertului secund balanța s-a înclinat ușor în favoarea BCT-ului. Sfertul a fost câștigat de gazde, care au intrat cu două puncte în plus la cabine: 54-52. Alb-violeții s-au distanțat în cel de-al treilea sfert, câștigat cu cinci puncte diferențp (25-20). Deși Craiova s-a mai apropiat o dată periculos în sfertul 4 (81-77), finalul de joc a aparținut lui Calotă și compania, care s-au distanțat treptat dar sigur către cel de-al patrulea succes consecutiv din acest sezon.

Pentru BC SCM Timișoara Octavian Popa-Calotă și Milos Komatina au fost astăzi coșgheteri, ambii cu 23 de puncte. Ei au fost urmați dintre colegi de: Jeremic (21 puncte), Burgess (14), Diaz (10), Mijajlovic (8), Drăgușin (6), Tohătan (2). Goran Martinic a fost cel mai bun marcator al Craiovei, tot cu 23 de puncte.

Ultimul joc din acest an al ”leilor” va fi tot pe teren propriu, acolo unde sunt neînvinși. Adversarul va fi U-BT Cluj iar partida e programată miercuri, 27 decembrie, de la ora 18. BC SCM Timișoara e temporar lider, cu 18 puncte, dar poate fi ajunsă chiar de ardelenii de la U, care joacă mâine acasă cu Galațiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.