Incendiu devastator pe bulevardul Brâncoveanu din Timișoara. Un om a murit, case...

Incendiu devastator pe bulevardul Brâncoveanu din Timișoara. Un om a murit, case și magazine făcute scrum UPDATE 4 Incendiu lichidat FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Incendiu devastator, în această dimineață pe bulevardul Brâncoveanu. Mai multe case la parterul cărora se află magazine au ars în totalitate. Incendiul a izbucnit într-un imobil în care se presupune că se aflau mai multe persoane. Focul s-a extins cu repeziciune la celelalte case din apropiere.

Alarma a fost dată de un echipaj de la Ambulanță care se afla în acel moment în zonă. Angajații de pe salvare au pornit sirenele pentru a alerta locatarii.

Trei persoane au fost evacuate cu ajutorul unei scări – un băiat de 16 ani, mama acestuia în vârstă de 44 de ani și bunica sa. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru că sufereau de hipotermie.

La fața locului au ajuns zeci de autospeciale de la Pompieri, iar bulevardul Constantin Brâncoveanu a fost închis traficului.

Din spusele martorilor, în cladirile mistuite de incediu locuiau zeci de persoane, printre care și migranți.

UPDATE La locul incendiului a fost găsită o persoană carbonizată, fiind vorba, cel mai probabil, de paznicul unui magazin din bazar.


„Am fost solicitați să intervenim la un incendiu pe strada Brâncoveanu, din Timișoara. La locul intervenției intervin 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă, aproximativ 40 de subofițeri și 7 ofițeri. Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp, la două imobile spațiu comercial și construcții din termopan (tip bazar)”, au transmis pompierii timișoreni.

UPDATE 2 Decesul unui paznic a fost confirmat de patronul a două magazine mistuite de flăcări. „Când am ajuns aici tot ardea, nu puteai să te apropii la 50 de metri. Din ce am înțeles, incendiul a pornit de la numărul 33, noi avem la 35 și 37, s-a extins. Paznicul a murit, Nicolae. Aveam un magazin de telefoane și unul de covoare”, a spus unul dintre patroni, paguba pentru aceste magazine fiind estimată la peste un milion de lei.

UPDATE 3 Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii, împreună cu pompierii, fac cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul.

În jurul orei 12.00, incendiul era localizat iar pompierii de pe șase autospeciale lucrau încă la lichidarea focului.

UPDATE 4 În jurul orei 12.30, la mai bine de opt ore de la anunțarea incidentului, incendiul a fost lichidat. În acest moment, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.