Moș Crăciun a venit pe motocicletă cu daruri pentru copiii bolnavi de...

Moș Crăciun a venit pe motocicletă cu daruri pentru copiii bolnavi de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2139793460">

Motocicliștii din Timișoara s-au mobilizat și în acest an pentru a face o faptă bună de Crăciun. Astfel, în urmă cu câteva zile, a fost organizată o petrecere caritabilă, cu scopul strângerii de fonduri pentru micuții bolnavi de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Oameni inimoși au donat mii de lei, iar astăzi, mai mulți motocicliști, unii îmbrăcați în Moș Crăciun, au venit la unitatea medicală pentru a le face o bucurie micuților.

„Pentru copiii bolnavi de cancer am donat suma de 6.000 de lei, bani strânși de la motocicliști din Timișoara și de la prieteni. De asemenea, pentru bebelușii de la Secția de Neonatologie am donat pampers, hăinuțe, șervețele umede, creme, sticluțe pentru bebeluși. Am donat și un cărucior unei mame care avea neapărat nevoie de unul”, ne-a declarat Stela Stanca, organizator al acțiunii caritabile.

Evenimentul este organizat de un club de motocicliști din Timișoara pentru cel de-al zecelea an consecutiv.

„Sâmbătă ne-am propus să împărțim dulciuri și jucării copiilor pe care-i întâlnim în centrul Timișoarei”, a mai precizat Stela Stanca.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.