Nicolae Robu, dispus la parteneriat cu Consiliul Județean Timiș pentru polivalentă, dar...

Nicolae Robu, dispus la parteneriat cu Consiliul Județean Timiș pentru polivalentă, dar să iasă cum spune el

0
DISTRIBUIȚI

Construcția sălii polivalente de 16.000 de locuri la Timișoara, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, nu a început pentru că autoritățile locale și cele județene nu pot cădea de acord asupra unei locații. Asta a declarat vicepremierul Paul Stănescu la Timișoara, în această săptămână. În replică, primarul Nicolae Robu a dat astăzi asigurări că este dispus la colaborare cu CJ Timiș, dar în termenii lui.

„Am citit că s-a făcut referire la două locații.


Nu e vorba de două locații. Mă așteptam ca presa să întrebe. Pot admite ca pentru locația „Dan Păltinișanu” există acea cale ferată marginală care va fi îndepărtată, numai că procedura este cronofagă, dar când se va ajunge la construcție ea nu va mai exista. La cealaltă parcelă din aceeași locație poate fi invocat un pretext. Sunt acele tribune în ruină, noi suntem în procedură de a le prelua la primărie și a le desființa. Cealaltă locație de pe Torontalului este aproape de aeroport, este aproape de cartierele din partea de nord a orașului și ăsta este un avantaj că lumea poate veni pe jos la evenimente. Locația de pe Torontalului este una excelentă. (…) Politic noi nu avem parteneriate, PNL este PNL, PSD este PSD și vom fi în veșnică opoziție, mai ales că avem trista experiență USL, dar administrativ trebuie să fim deschiși la parteneriate”, a declarat Robu.

Întrebat dacă este dispus să susțină locația PSD de la Giroc pentru sala polivalentă, Robu a comentat că „asta nu. Nu, pentru că nu are logică. Eu sunt dispus pe locații care aparțin municipiului Timișoara să facem un parteneriat cu CJT”. Robu spune însă că nu își poate imputa o eventuală pierdere a finanțării. „Nu am niciun fel de vină că promovez locația Timișoara. Nu am cum să am eu vină pentru asta dacă am face un referendum. Ce credeți că ar ieși? Dar nu facem, ca să nu cheltuim bani”, a comentat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.