Paul Codrea, cale liberă către FC Ripensia. ”Erau ultimele detalii de pus...

Paul Codrea, cale liberă către FC Ripensia. ”Erau ultimele detalii de pus la punct”. Vezi anunțul făcut de ACS Ghiroda în legătură cu fostul internațional

0
DISTRIBUIȚI

Paul Codrea va fi noul antrenor al Ripensiei Timișoara. Fostul internațional și-a reziliat contractul cu ACS Ghiroda, echipă pe care a antrenat-o în turul Ligii a III-a. Tânărul tehnician îi va prelua pe roș-galbeni după ultimul joc din acest an. Sâmbătă, cu Luceafărul, pe banca lui ”Ripi” va sta tot ”interimarul” Radu Suciu.

”Erau ultimele detalii de pus la punct, cred că da, dar nu pot să spun cu certitudine dacă e parafat cu tot cu semnături și tot”, ne-a spus Radu Suciu când a fost întrebat de noul antrenor. Directorul sportiv al Ripensiei nu a pronunțat numele lui Paul Codrea, dar, în mod evident, fostul internațional, de care PRESSALERT scria că e favorit la preluarea postului, va fi noul antrenor principal al grupării din Ciarda Roșie. Una dintre ultimele cerințe pentru efectuarea mutării, despărțirea lui Codrea de Ghiroda, s-a realizat în această săptămână:

”Săptămâna aceasta, ACS Ghiroda a reziliat contractul cu antrenorul Paul Codrea, acceptând dorința acestuia de a antrena la un nivel superior.


Dorim să îi mulțumim pe această cale pentru munca depusă în cadrul clubului nostru și îi urăm multă baftă în continuare. Urmează ca în cel mai scurt timp să anunțăm persoana desemnată de conducerea ACS GHIRODA să continue proiectul început la Ghiroda”, se arată în comunicatul clubului de pe Calea Lugojului.

Deși Remus Steop a părăsit echipa la finele lunii octombrie, ”Ripi” îl va avea și sâmbătă pe bancă pe ”interimarul” Radu Suciu la conducerea staffului tehnic. Acesta nu ar putea prelua echipa ca ”principal” deoarece nu deține licența necesară la acest nivel. ”Regulamentul vorbește de rezilierea contractului, rezilierea cu domnul Steop s-a făcut mai târziu din ce știu eu… Așa cum s-a stabilit inițial până la încheierea anului eu conduc echipa”, a conchis Suciu.

Paul Codrea a încheiat anul pe locul 9 în C cu nou promovata ACS Ghiroda și a mai pregătit-o la nivel județean pe ASU Politehnica.

Reîntâlnire cu ”rebelul” Georgios Gakos

Ripensiștii și-au recăpătat entuziasmul și optimismul după succesul de la Suceava din weekendul trecut. ”Eu așa îi simt pe băieți”, a precizat Radu Suciu. Sâmbătă, de la ora 11, în Ciarda Roșie, roș-galbenii dau piept cu Luceafărul Oradea, formație pe care au învins-o în tur cu 2-1. ”E foarte greu, e foarte important. Cu trei puncte ne liniștim în ce privește situația în clasament… Nu știu să spun dacă e mai puternică decât în tur (n.r. Luceafărul). A adus jucători, dar a și pierdut, deci e greu de spus. E o echipă, cel puțin prin prisma rezultatelor, imprevizibilă”, a concluzionat Radu Suciu. Interesant e că la Luceafărul a ajuns tânărul goalkeeper Georgios Gakos, care a început sezonul în poarta lui ”Ripi” și care a plecat inițial în C la Șirineasa. Timișorenii nu se vor putea baza mâine pe Luca și Hecsko, ambii absenți din motive medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.