Percheziții la locuințe și mașini din Timiș și Caraș-Severin, într-un dosar de...

Percheziții la locuințe și mașini din Timiș și Caraș-Severin, într-un dosar de contrabandă cu țigări și petarde

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din județele Timiș și Caraș-Severin au făcut, ieri, șapte percheziții într-un dosar de contrabandă, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, au fost realizate patru percheziții imobiliare și trei asupra unor mașini, în cele două județe.


În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării aproape 15.000 de ţigarete, 857 de filtre şi tuburi goale destinate fabricării de ţigarete şi 6.554 de articole pirotehnice.

“Valoarea ţigărilor ridicate în vederea confiscării se ridică la suma de 7.500 lei. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statutului prin sustragerea de la plata accizei vamale şi TVA se estimează la suma de 6.000 lei. Faţă de unul dintre suspecţii din dosarul penal, un bărbat de 63 de ani domiciliat în comuna Rusca Montană, a fost instituită măsura controlului judiciar”, arată IPJ Caraș-Severin.

Tot ieri, polițiștii cărășeni au prins o femeie de 57 de ani care comercializa în piața din Oravița peste 3.000 de petarde și artificii. Aceasta s-a ales cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.