Peste 6.000 de firme, la evenimentele organizate de Camera de Comerț Timiș...

Peste 6.000 de firme, la evenimentele organizate de Camera de Comerț Timiș în acest an

0
DISTRIBUIȚI

florica chirita

2017 a fost un an bogat pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Potrivit reprezentanților instituției, peste 6.000 de firme din județ, și nu numai, au participat la evenimentele organizate pe parcursul anului. Este vorba de misiuni economice, seminarii, mese rotunde sau dezbateri, care i-au ajutat pe antreprenori să-și dezvolte mai bine afacerea.

Florica Chiriță, directorul general al CCIA Timiș, a declarat, ieri, în cadrul conferinței de final de an, că 2017 a fost un an cu o activitate de excepție pentru instituția pe care o conduce.

“Pentru Camera de Comerț Timiș, anul acesta a fost un an cu o activitate de excepție, un an în care am avut evenimente în premieră.


Dacă Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri a stat sub semnul premierelor, și noi am organizat anul acesta cinci evenimente în premieră în sistemul cameral. A fost un an bogat în misiuni economice, 15 la număr, un an bogat în expoziții – 14, un an bogat în seminarii – opt”, a explicat Florica Chiriță.

Potrivit directorului general al CCIA Timiș, în anul 2017 au fost organizate și 63 de cursuri de formare profesională, majoritatea fiind acreditate.

“Suntem extrem de mulțumiți de toată această activitate, mai ales că la aceste evenimente au participat peste 6.000 de firme. Este foarte mult din punctul nostru de vedere, este un an bogat în evenimente, de care ne putem mândri”, a conchis Florica Chiriță.

În ceea ce privește planurile pentru anul viitor, CCIA Timiș își propune să organizeze și mai multe evenimente față de 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.