Ionuț Popa a confirmat după egalul cu Dinamo o nouă plecare de...

Ionuț Popa a confirmat după egalul cu Dinamo o nouă plecare de la ACS Poli. Vezi cine i-ar mai putea părăsi pe timișoreni

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a încheiat la egalitate cu Dinamo ultimul joc al anului. Ionuț Popa a confirmat după meci că bănățenii nu vor mai conta pe serviciile brazilianului Miguel Bianconi, în timp ce situația lui Ivan Curjuric și Valentin Crețu e cu semnul întrebării. Cei trei au fost absenți de pe ”foaie” în duelul cu alb-roșii (scor 0-0).

”S-a încheiat această parte a campionatului. Aș vrea să spun că îl împart în două fenomene. Campionatul, din vară, cu rezultate neașteptate și partea aceasta în care am așteptat. Jocul de azi, l-am pregătit toată săptămâna, ne-am pregătit să câștigăm. Inclusiv teoretic. Am vorbit despre momentul Revoluției și despre dispariția Regelui Mihai. Îi felicit pentru cum au răspuns. Au avut determinare. Cred că puteam câștiga dacă arbitrul nu fluiera mai repede finalul.


Am întâlnit o echipă Dinamo care mai speră la play-off…”, a declarat Ionuț Popa.

”Nu mă mai puneți în situații… că primesc comunicate…”, a răspuns Popa când a fost întrebat de arbitrajul lui Adrian Cojocaru.

”Cu Miguel s-a reziliat contractul. Să vedem situația cu Crețu, eu îl cred, dar putea să-și rezolve aici problemele. Curjuric a informat că este bolnav. Vom avea o discuție”, a mai spus Popa.

Din informațiile noastre mijlocașul croat e ca și plecat de tot de la Timișoara. Sunt șanse mari ca și Crețu să nu mai revină în Banat.

ACS Poli se va reuni în jurul datei de 6 ianuarie și va pleca în cantonament între 8 și 18 ianuarie la Poiana Brașov.

Miriuță: ”Nu sunt mulțumit la ocaziile pe care le-am avut”

Antrenorul dinamoviștilor nu era încântat doar cu un punct obținut la Timișoara. ”Nu sunt mulțumit la ocaziile pe care le-am avut. Mai ales când scapi de două ori singur cu portarul. A fost un meci greu, cu două echipe care s-au bătut. Trebuia să dăm gol. Și dacă băteam era greu… Mai sunt patru jocuri în primăvară. Jucătorii sunt supărați, pentru că au alergat, s-au bătut. 100% vor veni 4-5 jucători în iarnă. Eu zic că în ultimul timp echipa a jucat bine…”, a spus și Vasile Miriuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.