PMP va lupta pentru proiectele PER în CJ Timiş şi Parlament

PMP va lupta pentru proiectele PER în CJ Timiş şi Parlament

0
DISTRIBUIȚI

Colaborare pe scena politică din Timiș.


Partidul Mișcarea Populară Timiș și Partidul Ecologist Român, filiala Timiș, au încheiat un protocol de colaborare prin care pemepiștii vor susține proiectele PER în Consiliul Județean Timiș și în Parlament. La rândul său, PER vine cu mai mulți consilieri locali și cu doctrina.

Deputatul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, a declarat că „proiectele PER vin să se completeze cu agenda publică pe care PMP o are. Și eu îi mulțumesc domnului președinte că împreună cu consilierii pe care îi are o să vină în completare și vom reuși ușor, ușor să facem lucruri mai bune împreună și sigur că PMP e și are în momentul de față o deschidere foarte mare față de proiectele și programul politic al PER. Știm că la nivel european PER are o forță destul de bună”.

Marius Porojan, președintele PER Timiș a declarat că „dorim să facem o colaborare cu dânșii pentru a ne susține proiectele și a le duce în consiliul județean. Se știe că PER Timiș nu are nici consilieri județeni, nici parlamentari. Dorim să deschidem o colaborare inclusiv la nivel parlamentar pentru a obține ceea ce avem nevoie în comunele în care noi nu avem consilieri și pentru tot județul. Neavând parlamentari, neavând consilieri județeni, am găsit oportun să avem o colaborare cu PMP pentru a ne ajuta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.