Protest în fața sediului PSD Timiș față de modificările propuse la Codul...

Protest în fața sediului PSD Timiș față de modificările propuse la Codul Penal FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1367960918">

Peste 100 de timișoreni s-au strâns astăzi în fața sediului PSD Timiș, pe malul Begăi, pentru a-și manifesta nemulțumirea față de activitatea guvernului.

Protestatarii #rezist au decis astăzi, pentru a se face mai bine auziți, să mute manifestarea din locul tradițional, Piața Victoriei din centrul orașului, în fața sediului local al partidului de guvernământ. Participanții au venit cu deja tradiționalele pancarte în formă de mână pe care scrie „toți pentru justiție”, scandând mesaje anti-guvernamentale, principala cauză a nemulțumirii fiind modificările propuse pentru legile Justiției și pentru Codurile Penală și de Procedură Penală.

Ceva mai devreme, zeci de timișoreni i-au aplaudat pe magistrații și procurorii ieșiți într-un protest tăcut pe treptele Palatului Dicasterial.

1 COMENTARIU

 1. Iata cu nume si prenume lista parlamentarilor PSD si ALDE de Timis care ajuta infractorii sa mutileze justitia din Romania. Dupa opinia mea acestia se califica in categoria de tradatori de neam si tara:
  1. Eugen Dogariu
  2. Adrian Diaconu
  3. Alfred Simonis
  4. Adrian Pau
  5. Bianca Gavrilita
  6. Marian Cucsa
  7. Matei Suciu
  Aceasta e lista rusinii judetului Timis. Blestemat sa fie numele fiecaruia dintre cei mai sus pentru mizeriile pe care le fac in Parlament!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.