SCM Politehnica a început returul cu o victorie la scor în fața...

SCM Politehnica a început returul cu o victorie la scor în fața Dunării Călărași. Alb-violeții mai au două jocuri în acest an calendaristic

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliștii alb-violeți au trecut astăzi cu brio de un adversar dificil din Liga Zimbrilor. SCM Politehnica a învins-o pe Dunărea Călărași cu 32-24 după ce la pauză tabela din Sala ”Constantin Jude” indica egalitate (13-13). Timișorenii vor mai disputat două partide în 2017, una în deplasare în campionat și cealaltă, tot pe teren propriu, în Cupa României.

Formația pregătită de Pero Milosevic a avut parte de o opoziție puternică a oaspeților în prima repriză.


Dunărea a dominat începutul de meci, dar la cabine s-a intrat la egalitate. SCM Poli a preluat inițiativa în repriza secundă și a condus chiar cu nouă goluri la jumătatea mitanului. Cel mai bun marcator al gazdelor, Filip Marjanovic, a fost și protagonistul celui mai frumos gol, în urma unei ”aeriene”. Pentru oaspeți Peric, dar și fostul polist Chikovani, au fost printre cei mai buni marcatori, cu șase, respectiv cinci goluri înscrise.

Pentru SCM Poli, locul 4 cu 29 de puncte, urmează o deplasare lungă la mijloc de săptămâni. Bănățenii vor juca la Vaslui, miercuri, de la ora 18.30. Apoi, Șania și compania vor încheia anul 2017 în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 16 decembrie, cu ocazia duelului din sferturile Cupei cu Știința Bacău. Liderul seriei Est din eșalonul secund a eliminat-o chiar pe Dunărea Călărași în faza anterioară a competiției.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 12 goluri, Șania 5, Vuk Milosevic 5, Krsto Milosevic 2, Cîmpan 2, Fenici 2, Orbovic 2, Lasica 1, Hrimiuc 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.