Zeci de persoane, în căutarea unei femei care a dispărut de sărbători....

Zeci de persoane, în căutarea unei femei care a dispărut de sărbători. Dacă ai văzut-o, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

O bătrână în vârstă de 73 de ani din localitatea cărășeană Surducu Mare a plecat în Ajunul Crăciunului de la domiciliu și nu a mai revenit. Rudele femeii au alertat Poliția Oravița.

„Persoana dispărută a spus unei rude, la care locuia efectiv, că merge în vizită la o persoană din localitate, fără a preciza numele acesteia.


Polițiștii au desfășurat verificări în zona Surducu Mare precum și la rudele femeii din localitățile Lăpușnicu Mare, Oravița, Tirol și Reșița, fără rezultat. În data de 26 decembrie 2017 au fost reluate cercetările în zona localității Surducu Mare, cu o echipă de aproximativ 40 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, vânători și voluntari din localitate”, a transmis comisarul Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, citat de expressdebanat.ro.

Semnalmentele persoanei căutate: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 55 – 60 kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu o fustă de culoare maro închis, cizme negre, haină neagră cu blăniță neagră la guler, lipsă dențiție. Persoanele care pot da relații sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.