ACS Poli a confirmat prima întărire pentru noul an. ”A semnat un...

ACS Poli a confirmat prima întărire pentru noul an. ”A semnat un contract valabil până-n vara lui 2020”

1
DISTRIBUIȚI
Alex Popovici, centru

Conducerea lui ACS Poli a fost foarte ocupată în această după amiază. După ce au reziliat contractul lui Valentin Crețu, timișorenii l-au înregimentat oficial pe Alexandru Popovici, atacant revenit la Timișoara după șase luni petrecute în fotbalul din Azerbaijan.


Noua înțelegere dintre cele două părți se întinde pe durata a doi ani și jumătate.

Alex Popovici (29 de ani) a revenit oficial la ACS Poli după ce a evoluat în toamnă la FC Sebail, în prima ligă azeră. Timișoreanul a fost prezent la reunire și a semnat astăzi. Se pare că discuțiile au fost mai lungi cu jucătorul, căci el nu a fost la antrenamentul de după-masă, dar în cele din urmă clubul a anunțat ajungerea la un punct comun. ”Alexandru Popovici a semnat astăzi cu Poli un contract valabil până-n vara lui 2020”, a anunțat Radu Birlică, președintele lui ACS Poli. În precedenta sa perioadă petrecută la clubul timișorean Popovici a stat nu mai puțin de patru ani, din vara lui 2013 până în vara trecută.

Reamintim că la antrenamentul de astăzi a apărut sub comanda lui Ionuț Popa și mijlocașul Ripensiei, Adrian Zaluschi. În schimb, timișorenii sunt aproape de o despărțire și de Cătălin Straton. Iar Alex Ciucur are oferte și ar putea pleca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.