Eșec usturător cu o divizionară secundă suferit de ACS Poli. Echipa lui...

Eșec usturător cu o divizionară secundă suferit de ACS Poli. Echipa lui Ionuț Popa a încasat trei goluri în mai puțin de 20 de minute

0
DISTRIBUIȚI
Foto: AFC Hermannstadt/ Facebook

ACS Poli a suferit astăzi prima înfrângere în jocurile amicale din 2018. Divizionara secundă FC Hermannstadt Sibiu s-a impus în fața echipei timișorene din Liga I cu un neverosimil 3-0, scor stabilit încă din minutul 18.


Un semnal îngrijorător pentru formația pregătită de Ionuț Popa.

Timișorenii au avut un start de coșmar pe terenul sintetic Parcul Sub Arini, locul de desfășurare al jocului. Unul început și cu o amânare de 45 de minute. Astfel, încă din minutul 1 gazdele au trecut în avantaj prin reușita lui Sabin Lupu. Două minute mai târziu era deja 2-0 pentru Hermannstadt, în urma golului marcat de Lucian Dumitriu. Scorul la pauză a fost stabilit încă din minutul 18, când a marcat și Petrișor Petrescu. În repriza secundă scorul a rămas neschimbat, astfel că bănățenii bifează și primul eșec al iernii după victoriile cu divizionarele C Ghiroda (scor 1-0) și Sebiș (4-0). Sibiul, antrenat de timișoreanul Alex Pelici, e printre favoritele la promovare din B, fiind clasat pe locul 2 după 21 de etape.

O veste bună pentru Ionuț Popa e revenirea lui Alex Ciucur, dar și a lui Alex Munteanu după ce acesta din urmă s-a tratat la o clinică din Germania. De asemenea Gabriel Cânu începuse și el să facă alergări separate după problemele medicale avute.

ACS Poli: Straton – Străuț, Melinte, Bouslimi, Șeroni – Artean, Vașvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo. Au intrat după pauză: Curileac – Cochințu, Khanya, Bocșan, Neagu, Croitoru, Zaluschi, Velcotă, Z. Radu și Popovici.

Următorul joc amical pentru ACS Poli va fi mâine, de la ora 14.00, tot în deplasare, cu sârbii de la FK Vozdovac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.