EXCLUSIV Cum a ajuns un solicitant de azil cu acte să fie...

EXCLUSIV Cum a ajuns un solicitant de azil cu acte să fie expulzat în Serbia fără o sentință definitivă

3
DISTRIBUIȚI

Scandalul de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara scoate la iveală noi informații halucinante despre modul în care conducerea instituției a acționat pentru a avea date statistice excelente care să dovedească faptul că traficul de migranți a scăzut. La sfâșitul lunii septembrie, în apropierea localității Cărpiniș, într-un șant de pe marginea drumului Jimbolia – Timișoara, a fost descoperit un grup de 16 migranți. Conform declarațiilor obținute de Corpul de control al MAI, s-a decis de conducerea Poliției de Frontieră ca migranții să fie duși în zona de frontieră unde nu exista patrulă.  Pentru a nu se face ”valuri”, polițiștii de frontieră au avut grijă ca în zonă să nu ajungă jandarmi sau polițiști, care au fost direcționați în alte zone, iar migranții au fost urcați într-un microbuz.


Una dintre femei a solicitat azil, dar nu a fost luată în seamă.

Până la predarea grupului la sârbi, polițiștii de frontieră l-au mai ”îngrășat” cu un bărbat care a fost găsit în Jimbolia după un apel la 112. Bărbatul avea acte din care reieșea că este solicitant de azil. Cu toate acestea, s-a decis ca să-i fie luate documentele, banii românești și telefonul, pentru a nu se dovedi că a stat pe teritoriul nostru și a fost scos din țară alături de migranții găsiți pe marginea drumului. Autoritățile pot verifica foarte simplu dacă bărbatul din fotografie a fost solicitant de azil deoarece dacă a depus această cerere este înregistrat într-o bază europeană de date.

 

 

3 COMENTARII

  1. Foarte halucinant este doar pentru noi cei ce credem in normalitate, pentru cei ce inca susțin acest gim smecher vagabond se pare ca e ceva normal sa comiti infractiuni ” pt interesul național ” !!!!

  2. Dom Vasile ! Esti cam subiectiv ! Cand s-a intamplat asta nea Iliuta era in excursie in Italia pe banii I.P.A. ? In vara trecuta se plimba prin Spania tot pe banii I.P.A. ! Nu i le pune pe toate-n carca inspectorului sef. Nea Iliuta de zece ani impinge fumul prin curte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.