Timișorenii, așteptați să aleagă cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților la...

Timișorenii, așteptați să aleagă cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților la Salonul Industriei Ușoare

0
DISTRIBUIȚI
salonul industriei usoare
La Timişoara are loc o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare.

La Timișoara se pregătește prima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare. Potrivit reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, ediția de primăvară a expoziției cu vânzare are loc în perioada 14 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie și accesorii.

De asemenea, vor putea fi cumpărate produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made sau dulciuri.


La fel ca-n edițiile anterioare, în exteriorul Centrului Regional de Afaceri va avea loc și un târg de produse tradiționale.

Salonul Industriei Ușoare se deschide de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, timișorenii vor avea ocazia, timp de cinzi zile, să aleagă cele mai frumoase și speciale cadouri pentru cei dragi.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.