BC Timba, înfrântă fără drept de apel de Craiova. Mai mulți ”urși”...

BC Timba, înfrântă fără drept de apel de Craiova. Mai mulți ”urși” au evoluat cu probleme medicale FOTO

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara a suferit un eșec drastic pe teren propriu în fața celor de la SCM U Craiova. ”Urșii” au cedat, scor 74-101, într-un meci în care au fost conduși de la un capăt la altul de către olteni. Principala problemă a gazdelor astăzi a fost o toxiinfecție alimentară care a afectat mai mulți componenți. Galben-negrii nu au putut miza nici pe ultimul transfer.

Dacă în alte partide începutul era bun, Timba a avut un start dezastruos cu SCM U. Jocul a început practic de la 0-16 pentru gazde, care nu au izbutit să marcheze în primele cinci minute ale partidei. Antrenorul Dan Ionescu nu a putut miza pe Dejan Kovacevic, cel mai afectat dintre cei circa cinci jucători care au acuzat probleme medicale. Alții, deși bolnavi, au intrat în teren, așa cum sunt cazurile lui Boloni sau Rotariu. 18-32 a fost scorul primului sfert. Lucrurile aveau doar să se înrăutățească pe parcurs. 33-59 a fost scorul pauzei, apoi oaspeții nu au slăbit ritmul și înaintea ultimei pătrimi aveau un avantaj de 35 de puncte (48-83). Maximul s-a atins când tabela indica aproape 40 de puncte diferență (53-92). În total doar opt oameni au fost folosiți de Timba, dintre care doi au evoluat în toate minutele.

Cel mai bun marcator al gazdelor și al partidei a fost Pavle Reljic, autor a 33 de puncte.


Naylor (21), Lazăr (8), Rotariu (4), Balmuș (3), Veina (3) și Medgyesi (2) au fost ceilalți realizatori ai Timbei. De partea cealaltă principalul marcator a fost Jamar Samuels (20 de puncte). Pentru Timba urmează o deplasare la Galați (20 ianuarie).

Pierce (mijloc), nu a putut debuta azi la Timba

Nu a putut fi folosit nici Andre Pierce

Primul transfer al iernii pentru Timba, americanul Andre Pierce, nu a putut fi folosit nici el de către ”urși”. Jucătorului nu i-a sosit cartea verde și a stat în preajma băncii. ”E un rezultat firesc între două echipe diferite. Pe lângă că suntem puțini am avut și probleme medicale. Doar șapte jucători apți. Au avut o toxiinfecție alimentară, mai întâi cu vărsături, unii au avut nevoie de perfuzie… Nici nu au fost toți la antrenamente. Kovacevic a lipsit toată săptămâna, a încercat azi să se miște, dar nicio șansă. Nu știu dacă a fost intenționat sau nu, dar nu i-a sosit cartea verde noului jucător. Sper să mai aducem doi jucători pentru că ne așteaptă meciurile cu adevărat importante… Nu știu neapărat dacă mă gândesc la victorie la Galați, dar sper ca jocul să fie mulțumitor pentru că ce s-a întâmplat azi a fost diferit față de restul jocurilor disputate acasă”, a declarat Dan Ionescu, antrenorul Timbei.

Din informațiile noastre Timba își mai dorește un fundaș și o extremă de forță. Cel mai probabil ambii jucători vor fi străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.