Misiune economică în Turcia pentru firmele din Timiș. De ce facilități beneficiază...

Misiune economică în Turcia pentru firmele din Timiș. De ce facilități beneficiază participanții

0
DISTRIBUIȚI

isk sodex

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă misiune economică, în colaborare cu Ambasada Republicii Turcia în România. De data aceasta, firmele timișene sunt invitate să participe, în perioada 6 – 9 februarie, la un târg internațional organizat în Istanbul.

Este vorba de ISK SODEX 2018, o expoziție în cadrul căreia sunt prezentate sisteme de răcire, încălzire, climatizare, aerisire, izolație, pompe, supape, instalații, tratarea apei și energie solară. De asemenea, târgul este și un eveniment important dedicat profesioniștilor din domeniu care doresc să țină pasul cu ultimele evoluții și tendințe.

În urmă cu doi ani, târgul internațional organizat la Istanbul a fost vizitat de aproape 84.000 de persoane din 107 țări, fiind prezenți în jur de 1.300 de expozanți.

Firmele din județul Timiș care doresc să participe la misiunea economică pot beneficia de o serie de facilități, prin Programul “International Buyer Mission”, precum: gratuitate la cazare pentru o persoană de la fiecare firmă românească, intrarea în expoziție, participare la întâlnirile B2B, asistență şi servicii de traducere la parteneriatul de afaceri.


Transportul este suportat de participant.

“Firmele românești care vor fi selectate trebuie să dețină un potențial suficient pentru import; reprezentantul firmei să aibă putere de decizie pentru import și să fie cunoscător al limbii engleze, franceze sau germană. Nu sunt acceptate firmele care au reprezentanțe în Turcia și firmele care au beneficiat deja de gratuitate asigurată de Ministerul Economiei din Republica Turcia”, transmite CCIA Timiș.

Costuri de organizare sunt de 238 lei (TVA inclus), iar termenul de înscriere a fost stabilit pentru data de 23 ianuarie. Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0372.185.242, e-mail: dpop@cciat.ro, dra Diana POP – referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.