Primarul Robu, o nouă mostră de vedetism pe Facebook. Cu ce se...

Primarul Robu, o nouă mostră de vedetism pe Facebook. Cu ce se laudă

0
DISTRIBUIȚI

Fără doar şi poate, primarul Timişoarei este un personaj extrem de popular. Adept al promovării intensive pe Facebook, edilul Timişoarei îşi transmite toate conferinţele de presă, de la sediul PNL Timiş şi de la Primăria Timişoara, pe reţeaua de socializare.


Mai mult, edilul este nelipsit de la diverse inaugurări şi evenimente, unde este invitat chiar dacă nu are o implicare directă.

La începutul acestei săptămâni, primarul timişorean nu s-a putut abţine să nu se laude cu popularitatea de care se bucură şi a postat pe Facebook o poză cu o fetiţă, în Piaţa Victoriei. „Ce poate fi mai tonic, decât să te roage copiii, prin piețe, pe străzi, etc., să faci poze cu ei și să-i vezi cât se bucură când le îndeplinești dorința?”, a scris Robu pe Facebook.

Aceasta este practic cea de-a treia ieşire excentrică a primarului de la debutul acestui an. Recent, primarul s-a fotografiat şi în timp ce făcea sport pe o bandă de alergat, iar în urmă cu circa două săptămâni, acesta a venit la sediul PNL Timiş cu un coş cu legume şi fructe fără gust pe care şi le-a plimbat pe la nas pentru a demonstra că nu au arome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.