Ripensia, doar remiză cu tinerii de la CNP Timișoara. Roș-galbenii au mai...

Ripensia, doar remiză cu tinerii de la CNP Timișoara. Roș-galbenii au mai luat un jucător care s-a pregătit cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

FC Ripensia Timișoara a făcut egal cu formația din zonă a Centrului Național de Pregătire. Jocul amical disputat pe terenul sintetic al Bazei 2 Politehnica s-a încheiat 2-2 după ce tânăra formație din Liga a III-a a deschis scorul. Sub comanda lui Paul Codrea a ajuns încă un mijlocaș care a început pregătirea de iarnă cu ACS Poli, Zoran Radu.

După Claudiu Zurbagiu la ripensiști a ajuns și celălalt mijlocaș al Fortunei care a început antrenamentele cu gruparea timișoreană din Liga I. Zoran Radu a fost direcționat spre Ripensia. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a și semnat cu ”Ripi”. Tot în jocul cu CNP Timișoara în echipa din Ciarda a apărut și Alex Rus, fostul atacant al lui ASU Poli, tânărul format la LPS Banatul fiind în probe. Codrea a apelat și la un junior din propria pepinieră, mijlocașul Dobie, în timp ce senegalezul Mediop a fost menajat după ce a acuzat probleme la gleznă în urma amicalului dur cu ACS Poli.

În mod surprinzător CNP Timișoara a condus cu 1-0 la pauză prin golul reușit de Trip în minutul 20.


”Ripi” a întors rezultatul după pauză prin Ungureanu și Burdeț. Gruparea din C a reușit însă să egaleze la 2 cu zece minute înainte de final prin Vlad Chera.

”A fost un meci bun, pe sintetic, un teren bun. Ne-am mișcat destul de bine. Și ei au avut ocazii. La noi se simte puțin și o oboseală, a fost al treilea meci în patru zile… După jocurile cu Sebiș și UTA sperăm să definitivăm și lotul cu care vom aborda returul pentru că până acum am fost mulți, cu destui jucători în probe. Mai e loc de surprize, dar în primul rând cu ei voi merge în retur”, ne-a spus Paul Codrea.

Miercuri, Ripensia va întâlni Sebișul, meciul urmând să se dispute în zona Timișoarei. Până acum în teste roș-galbenii au înregistrat o victorie, două remize și o înfrângere.

Ripensia Timișora: Contra – Semeniuc, M.Toma, Horcea, Popescu – Codreanu, Tudor, Bobină, Livan – Neamțu, Golda. Au mai intrat: Rădulescu – Burdeț, Apro, Vlădia, C. Toma, Zurbagiu, Dobie, Z. Radu, Ungureanu, Al. Rus. Antrenor: Paul Codrea.

CNP Timișoara: Dobre – Kovari, Țiereanu, Coroiu, Băltariu, Casian, Jurj, Peter, Trip, Chera, Burghele. Au mai intrat: Pădure, Stoianovici, Popa, Gîdea, Pop, Bănceanu, Pițigoi, Filip, Șimăndan. Antrenor: Cristian Petcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.