Trafic îngreunat pe drumul spre Muntele Mic, din cauza șoferilor care nu...

Trafic îngreunat pe drumul spre Muntele Mic, din cauza șoferilor care nu sunt echipați de iarnă. Ce sunt sfătuiți să facă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-871209369">

Se circulă cu dificultate, astăzi, pe drumul care duce spre stațiunea montană Muntele Mic. Comandamentul de iarnă din cadrul Direcției de Drumuri Județene a județului Caraș-Severin anunță că de vină sunt șoferii care nu sunt echipați cu lanțuri și anvelope de iarnă.

“Pe tronsonul de drum judeţean DJ 608A, cuprins între Telescaun şi Muntele Mic, se circulă cu dificultate, datorită faptului că participanţii la trafic nu circulă regulamentar, nefiind echipaţi corespunzător, cu lanţuri şi anvelope de iarnă, astfel îngreunând activitatea de intervenţie a utilajelor de deszăpezire”, transmite Comandamentul de iarnă.

De asemenea, șoferii care circulă pe drumurile județene care fac legătura cu stațiunile turistice din județul Caraș-Severin, în special Semenic și Muntele Mic, sunr rugați să aibă mașinile echipate corespunzător pentru circulația pe timp de iarnă, să adapteze viteza la condițiile de drum și să circule cu maximă atenție și prudență.

“Înaintea efectuării oricărei deplasări sau pentru sesizarea unor situații legate de activitatea de deszăpezire și combaterea poleiului, îi rugăm pe participanții la trafic să se informeze asupra condițiilor hidrometeorologice și de circulație”, mai transmite Comandamentul de Iarnă din cadrul Direcției de Drumuri Județene a județului Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.