USR Timiș, listă de proiecte din bugetul Timișoarei. Ce spun membrii partidului...

USR Timiș, listă de proiecte din bugetul Timișoarei. Ce spun membrii partidului despre alianțe în CL Timișoara și CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

 

Deși nu are consilieri locali și județeni, filiala de Timiș a USR are proiecte importante pe care vrea să le implementeze cu bani de la bugetul local din 2018. Pe lista cu investiții despre care useriștii susțin că sunt cruciale pentru oraș se află conectatea aeroportului Timișoara de oraș pe calea ferată, parcări supraetajate în cartierele Timișoarei, seră educațională cu plante exotice în Parcul Botanic din Timișoara, treceri de pietoni sigure, iluminate pe timp de noapte și buget participativ în Timișoara.

Întrebați de PRESSALERT.ro dacă iau în calcul să facă o alianță cu partidele din CL Timișoara, URS-iștii au răspuns că nu.


„Până acum nu am luat în calcul, dar ne gândim la orice posibilitate. Noi ținem foarte mult la bugetul participativ și până la urmă vom ieși în stradă să adunăm acele semnături necesare pentru a putea depune aceste proiecte. Ne este foarte greu să intrăm întrăm în alianță cu partidele prezente în consiliul local. (..) Nu e o problemă pentru proiectele locale suntem dispuși să colaborăm. Eu nu am o problemă să colaborez nici cu PNL, nici cu PSD, cu niciun partid pentru a susține proiectele locale”, a declarat senatorul de Timiș, Nicu Fălcoi.

„USR s-a înființat ca alternativă la clasa politică existentă, care are tarele pe care le cunoaștem cu toții. Noi încercăm să reprezentăm electoratul care are valorile și principiile pe care le reprezentăm noi. Nu prea sunt compatibile în mare parte cu partidele vechi din România”, a spus deputatul de Timiș Cătălin Drulă.

Foto: Virgil Simonescu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.