UVT Agroland a câștigat și al doilea episod al derby-ului cu CSM...

UVT Agroland a câștigat și al doilea episod al derby-ului cu CSM Lugoj. Succes obținut de timișorence în trei seturi aprig disputate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

Nou promovata UVT Agroland Timișoara s-a impus și pe terenul lui CSM Lugoj în Divizia A1. La fel ca în tur, victoria elevelor pregătite de Bogdan Paul a fost obținută tot printr-un 3-0 la seturi.


În ciuda scorului disputa a fost aprigă pentru câștigarea fiecărui punct.

Disputa timișeană din retur de la volei feminin a avut asemănări cu jocul tur, de pe Bega. Primul set a fost câștigat cu 25-23 de vizitatoare după ce lugojencele reușiseră în prealabil să anuleze trei mingi de set. Al doilea set a fost singurul câștigat mai clar de ”Agro”, la 19. În fine, al treilea set a fost și cel mai strâns, CSM-ul reușind să egaleze la 23, apoi a salvat trei mingi de meci, fiind de asemenea la un punct distanță, în trei rânduri de obținerea unui set. În cele din urmă tot UVT Agroland a avut câștig de cauză. Setul ”maraton” încheindu-se cu scorul de 32-30 în favoarea timișorencelor. Roxana Bacșiș a marcat cele mai multe puncte pentru echipa antrenată de Paul: 16.

UVT Agroland a acumulat 23 de puncte după 12 etape, în timp ce Lugojul are 13 puncte mai puțin din tot atâtea partide. Pentru timișorence urmează sâmbăta viitoare un joc pe teren propriu cu U Cluj. În aceeași zi CSM-ul primește vizita lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.