Condiții ca-n Occident într-o școală din Timișoara. Sală de sport modernizată de...

Condiții ca-n Occident într-o școală din Timișoara. Sală de sport modernizată de primărie și o clasă renovată cu ajutorul unui sponsor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1349339978">

Elevii care învață la Liceul Azur din Timișoara vor face sport într-o sală care arată ca-n țările dezvoltate din vestul Europei. Primăria Timișoara a alocat fondurile necesare modernizării sălii de sport, iar recent, acestea au fost finalizate.

De asemenea, reprezentanții Liceului Azur anunță că, în luna februarie, au fost finalizate și lucrările de renovare a unei săli de clasă, cu bani de la o companie privată. Totodată, și instalația de încălzire, veche de 40 de ani, a fost remediată, astfel că elevii nu au mai învățat în frig, în această iarnă.

„Tot zbuciumul anului trecut începe să se materializeze în lucruri bune și frumoase. Sper ca și rezultatele finale ale elevilor să arate puțin diferit față de anii anteriori”, a transmis conducerea Liceului Azur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.