Elevă într-un liceu de prestigiu, la spital după ce a fost lovită...

Elevă într-un liceu de prestigiu, la spital după ce a fost lovită de un coleg

0
DISTRIBUIȚI

Mama unei eleve de clasa a şasea de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, a reclamat că fiica sa în vârstă de 12 ani, a ajuns la spital, după ce a fost bătută de un coleg de clasă, transmite adevarul.ro.

Incidentul s-a petrecut miercuri, chiar în sala de clasă, în timpul unei pauze. Femeia a relatat că a fost sunată de dirigintele clasei pentru a fi anunţată că fiica ei a fost victima unei agresiuni. „Am găsit-o în cabinetul medical al şcolii, plină de sânge, cu buza spartă şi cu heoragie nazală, cu mai multe umflături.


I-am întrebat pe colegii ei cum s-a petrecut incidentul şi mi-au spus că ar fi pus un pariu că elevul care a agresat-o o poate bate. El s-ar fi năpustit asupra ei şi a lovit-o până a ajuns în starea în care am găsit-o. I-am spus dirigintelui ce mi-au povestit colegii ei şi m-a luat la rost, spunându-mi că nu fac eu regulile în şcoală şi reproşându-mi că de ce m-am apucat eu să îi întreb pe copii despre fiica mea”, a relatat Adriana D., mama elevei, pentru adevarul.ro.

De la cabinetul şcolar, mama fetei a mers cu aceasta la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din Deva. Poliţiştii au confirmat incidentul şi au precizat că s-au sesizat din oficiu cu privire la agresiunile semnalate, efectuând cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Florin Ilieş, directorul Colegiului Naţional „Decebal”, a declarat că din informaţiile de care dispune agresiunea nu a fost una premeditată, ci a pornit de la o joacă între copiii de clasa a şasea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.