Mobilizare de forțe cu deznodământ tragic. Bărbat dat dispărut de familie, găsit...

Mobilizare de forțe cu deznodământ tragic. Bărbat dat dispărut de familie, găsit mort de echipajele de urgență FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-168011359">

Clipe de coşmar pentru familia unui bărbat de 78 de ani din satul Ţipari, comuna Coşteiu. Omul a plecat de acasă ieri şi de atunci nu a revenit la domiciliu. Dispaţia bărbatului a fost anunţată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, în această dimineață, oamenii legii cerând sprijinul ISU Timiș pentru căutarea bătrânului. Omul a fost găsit de pomperii de la ISU Timiş, în jurul amiezei, după câteva ore de căutări. Din nefericire, acesta nu mai era în viaţă.

„Forțe din cadrul Detașamentelor 1 şi 2 din Timișoara şi Detașamentului Lugoj au intervenit la misiunea de căutare-salvare a unui bărbat în vârstă de 78 de ani, pe raza localității Țipari. Acesta a fost dat dispărut în data de 11.02 a.c., de către rude. La locul intervenției s-au deplasat 13 subofițeri, un ofițer, 2 câini de căutare-salvare şi o șenilată din cadrul celor 3 subunităţi, 10 polițiști și 3 voluntari din cadrul SVSU Coșteiu”, a informat ISU Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.