PSD Timiş somează PMP în privința protocolului pentru şefia CJ Timiş după...

PSD Timiş somează PMP în privința protocolului pentru şefia CJ Timiş după scandalul votului pe buget

0
DISTRIBUIȚI

PSD Timiş somează PMP să îşi exprime public poziţia privind protocolul semnat în vara anului 2016 pentru conducerea Consiliului Judeţean Timiş. Asta după ce astăzi vicepreşedintele CJ Timiş Roxana Iliescu s-a abţinut de la votul pentru proiectul de buget pe 2018. Iliescu a admis că deşi face parte din executiv nu a putut vota bugetul la care a muncit, după ce şeful ei de partid Cornel Sămărtiean i-a interzis acest lucru.

„Astăzi, cel mai important proiect, bugetul judeţului Timiş, nu a fost votat de către reprezentantul PMP, Roxana Iliescu, iar cel de-al doilea consilier, Dorin Cândea, a lipsit de la şedinţă.


Luând act de votul doameni Iliescu, vot care, potrivit spuselor doamnei vicepreşedinte, a venit în urma unui ordin dat de actualul preşedinte al PMP Timiş, Cornel Sămărtinean, considerăm că a fost încălcată o prevedere extrem de importantă a protocolului semnat acum doi ani. Regretăm situaţia creată şi le solicităm imperativ partenerilor de la Partidul Mişcarea Populară rezolvarea de urgenţă a problemelor interne cu care se confruntă, probleme care afectează bunul mers al administrării judeţului Timiş, prin reafirmarea sprijinului față de colegii de coaliție şi prezentarea scuzelor pentru comportamentul de astăzi. Partidul Mişcarea Populară are obligaţia să prezinte public poziţia privind protocolul cu PSD şi ALDE, precum să îşi asume şi proiectele aflate în derulare, în condiţiile în care este reprezentat în conducerea Consiliului Judeţean Timiş. Partidul Social Democrat a dat dovadă în aceşti doi ani de seriozitate şi stabilitate ca urmare a protocolului semnat în 2016 şi aşteaptă acelaşi lucru şi din partea PMP”, transmite PSD Timiş printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.