Ripensia Timișoara se bazează pe 22 de nume pentru o primăvară ”rodnică”...

Ripensia Timișoara se bazează pe 22 de nume pentru o primăvară ”rodnică” în B. Paul Codrea a renunțat la trei jucători pe ultima sută de metri

0
DISTRIBUIȚI

”Ripi” a anunțat mișcări de trupe pe finalul campaniei de trasnferuri, dar la capitolul despărțiri. Paul Codrea nu se va baza în cele 16 jocuri rămase de disputat în acest sezon al Ligii a II-a nici pe Andrei Popescu, Claudiu Matiș și Flavius Vlădia. Primii doi au fost cedați la ACS Ghiroda, în timp cel din urmă revine la CSM Lugoj. Lotul roș-galbenilor numără în total 22 de nume.

Pentru Andrei Popescu va fi de fapt o continuare la Ghiroda, grupare pentru care a evoluat și în turul de campionat. Fundașul stânga rămâne astfel împrumutat în Liga a III-a.


În schimb, la Ghiroda, unde au mai ajuns în această iarnă de la Ripensia, Neamțu și Semeniuc, a fost cedat și atacantul Claudiu Matiș. Tânărul de 19 a avut 15 apariții și trei goluri marcate în toamnă la ”Ripi”. O plecare oarecum surprinzătoare poate fi considerată cea a fundașului central Flavius Vlădia, care a fost titular în majoritatea jocurilor din acest campionat, având bifate 17 prezențe, fără reușite pe tabelă, dar cu un assist.

Achizițiile Ripensiei din această iarnă sunt Mario Contra (portar, ACS Ghiroda), Alin Burdeț (fundaș, ACS Ghiroda), Cristian Bocșan (fundaș, împrumutat de la ACS Poli), Costel Zurbagiu (mijlocaș, Fortuna B. Mic), Andrei Țugui (mijlocaș, ASU Poli) și Cătălin Bădăuță (atacant, ASU Poli).

Sâmbătă, de la ora 12.00 (televizat), Ripensia joacă pe terenul celor de la Sportul Snagov, în runda a 22-a a Ligii a II-a. Nou promovata timișoreană are 25 de puncte și ocupă locul 11 în clasament, în timp ce adversara din Ilfov are un punct mai mult și ocupă poziția a zecea.

Lotul Ripensiei: Iulius Rădulescu, Dalin Munteanu, Mario Contra (portari); Mihai Hecsko, Adrian Popa, Cristian Bocşan, Claudiu Apro, Cătălin Horcea, Marius Toma, Alin Burdeţ, Călin Toma (fundași); Gabriel Stoi, Laurenţiu Tudor, Sebastian Bobină, Costel Zurbagiu, Cosmin Mînecan, Adrian Ungureanu, Andrei Ţugui (mijlocași); Andrei Dumiter, Cătălin Bădăuţă, Denis Golda, N’Diaye Mediop (atacanți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.