Tinere amendate pentru grafitti de dragoste în Pasajul Bastion

Tinere amendate pentru grafitti de dragoste în Pasajul Bastion

0
DISTRIBUIȚI

Au vrut să își arate dragostea într-un mod inedit, însă s-au ales cu amenzi de toată frumusețea. Două tinere din Timișoara au fost prinse de polițiștii locali în timp ce desenau pe pereții din Pasajul Bastion. „Te iubesc. Te rog, iartă-mă” a fost mesajul pentru care cele două fete au fost amendate de poliţiştii locali, ieri noapte, la ora 1.

„Acestea au fost sancționate conform Legii 61/991 republicată. Reamintim că pentru astfel de fapte amenzile sunt între 100 și 500 lei.


Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă. De altfel, în urma campaniilor, dar și ca urmare a depistării și sancționării de către polițiștii locali a mai multor persoane care se ocupau cu astfel de îndeletniciri, fenomenul s-a redus. Anul trecut 11 persoane au fost depistate și sancționate pe acestă linie”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.