ASU Politehnica transformă amicalul cu ”U” Cluj într-un întreg eveniment. Suporterii vor...

ASU Politehnica transformă amicalul cu ”U” Cluj într-un întreg eveniment. Suporterii vor să lanseze o bursă pentru sprijinirea tinerilor sportivi

0
DISTRIBUIȚI

Amicalul pe care ASU Politehnca îl va disputa pe 17 februarie cu Universitatea Cluj-Napoca se dorește a fi un eveniment cu totul și cu totul special. Pe lângă duelul din teren dintre echipele cu origini sutdențești, suporterii alb-violeți și-au propus să lanseze Bursele Politehnica Timișoara, o campanie de sprijinire a tinerilor sportivi talentați, cu rezultate bune la școală, dar cu posibilități financiare reduse.

Deși ASU Poli mai are de disputat alte trei jocuri de verificare, duelul cu ”U” Cluj e promovat masiv pe rețelele de socializare.


Pe lângă faptul că va fi cel mai interesant test al iernii, acesta e și totodată ultima testare pentru elevii lui Bogdan Andone înainte de sosirea Chindiei în campionat.

Mai mult, partida programată sâmbătă, 17 februarie, de la ora 14.00, pe arena ”Știința”, are și o latură caritabilă. Druckerii vor lansa Bursele Politehnica Timișoara. O inițiativă inedită prin care vor fi ajutați financiar copiii sportivi talentați, cu rezultate și la școală, dar cu posibilități materiale modeste. O variantă propusă în prima fază e ca cinci liceeni, de ale căror cazuri se vor ocupa câte doi voluntari Druckeria, să fie sprijiniți cu lucrurile de care au nevoie: echipament sportiv, rechizite, îmbunătățirea condițiilor de trai ori haine. Aceștia urmând apoi să fie ajutați și de Universitatea Politehnica.

Pentru a pune bazele acestei inițiative o parte din încasările partidei cu ”U” (tichete și materiale promoționale) vor fi folosite pentru înființarea bursei. Biletele pentru acest joc vor costa 10 lei iar fanii se ocupă până la ora meciului de lansarea unor materiale promoționale în ediție limitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.