Aeroportul Timișoara anunță startul curselor de vară. Spre ce destinații se va...

Aeroportul Timișoara anunță startul curselor de vară. Spre ce destinații se va putea zbura

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru bănățeni aduse de Aeroportul Internațional Timișoara. Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct din Timișoara, pentru sezonul estival.

Astfel, potrivit reprezentanților aeroportului timișorean, vor fi reluate zborurile charter spre destinațiile cunoscute de vacanță din Turcia (Antalya, șase curse pe săptămână) şi insulele grecești (Heraklion – Creta: două curse săptămânale și Zakynthos, o cursă pe săptămână).


Primele curse vor decola în 25 mai spre Antalya și Heraklion de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

„Alături de aceste curse charter spre destinații de vacanță, agențiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), dar și pentru litoralul Mării Negre (prin cursele spre Constanța)”, transmite aeroportul timișorean.

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la/de la aeroportul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.