Repetiție cu același deznodământ pentru ASU Politehnica împotriva Lugojului. Bogdan Andone: ”A...

Repetiție cu același deznodământ pentru ASU Politehnica împotriva Lugojului. Bogdan Andone: ”A fost o săptămână dificilă”

0
DISTRIBUIȚI

Pauza forțată de la jocurile de campionat i-au determinat pe ”Băieții în ghete” să dispute un nou amical. Pentru a doua oară în această perioadă ASU Politehnica a dispus de CSM Lugoj în teste. De această dată a fost 4-1 pe ”sinteticul” de la Baza 2 după ce oaspeții au deschis scorul.

Elevii lui Bogdan Andone par să fi trecut cu bine peste eșecul suferit în fața Chindiei, scor 1-2. Chiar dacă Lugojul a deschis scorul, în minutul 16, prin Vlădia. ASU Poli a revenit înainte de pauză. Lusamba a transformat un penalty pentru 1-1. În partea secundă timișorenii au preluat rapid conducerea prin reușita lui Krausz (min. 48). Echipa din Liga a II-a s-a descurcat mai bine și pe final. În minutul 69 nou intratul Coadă a făcut 3-1 cu o execuție frumoasă din interiorul careului. Apoi Motreanu a finalizat pentru 4-1 când mai erau patru minute din meci.

Pentru ASU Politehnica urmează un nou joc pe teren propriu în campionat. Pe ”Știința” vine acum Clinceniul, sâmbătă, 10 martie, de la ora 12.30.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub – Krausz, Predescu, V. Nicolae – Sorescu, Lusamba, Giuricici. Au mai intrat: Dascălu – Plămadă, Poparadu, Motreanu, Coadă, Ghinescu, Lazea, Schieb. Antrenor: Bogdan Andone.

CSM Lugoj: Păduraru – Roșie, Vlădia, E.


Miculescu, Ed. Olariu, Nicolescu, Precupanu, Mărmăneanu, Bozian, Velici, Pădurariu. Au mai intrat: David Filip – Daniel Filip, Radak, Fridrich. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Antrenorul lui ASU Poli era mulțumit de jocul elevilor săi după eșecul dezamăgitor cu dâmbovițenii. ”Trebuie să ne adaptăm condițiilor meteo. A fost o săptămână dificilă, trebuie să ne adaptăm. Am întâlnit o echipă bună a Ligii a III-a, care se bate la promovare. Mă bucur că nu am avut accidentări. Atitudinea a fost bună. Știți cum e cu fotbalul de la noi, încercăm să scoatem maximum din meciurile care urmează. Așteptăm cu nerăbdare acel meci (n.r. cu UTA), dar mai e mult până atunci, vine acel meci cu Clinceniul. A fost o mare dezamăgire pentru toată lumea din suflarea alb-violetă, important e să fim puternici. Am încercat să le ridic moralul. Au făcut un meci bun cu Chindia, în afara greșelilor inerente… Au trecut peste acel meci”, a declarat Bogdan Andone, ”principalul” lui ASU Politehnica.

ASU Poli nu va putea miza în următoarele două partide pe Adrian Poparadu, suspendat pentru eliminarea din prima rundă jucată în 2018. Azi a lipsit din echipa alb-violetă Ignea, accidentat.

”A fost un test foarte util, le mulțumesc celor de la ASU Poli. Cred că e singurul teren din zonă pe care se poate juca. Era normal plusul de valoare să fie în favoarea gazdelor, dar sunt deranjat de greșelile personale… Consider că eram pregătiți, dar starea terenurilor și condițiile de antrenament ne-au pus dificultăți. Am lucrat toată săptămâna în balon și de aceea e pe undeva normal că am luat goluri în urma unor faze fixe… Sperăm ca până săptămâna viitoare să ne putem face antrenamentele pe terenuri mari și să remediem minusurile”, a spus Cosmin Petruescu, tehnicianul lugojenilor. În precedentul amical dintre cele două ASU Poli s-a impus la Covaci cu 2-0. Lugojul așteaptă vizita Lipovei în campionat.

Echipa de pe Timiș a trimis întăriri și echipei secunde, care a evoluat pe același teren cu o formație a juniorilor mari de la LPS Banatul. Printre jucătorii trimiși la acel amical s-a numărat și japonezul Shimizu, achiziționat recent de formația din C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.