Deputata de Timiş Bianca Gavriliţă despre primarul Robu: comportament de vătaf pe...

Deputata de Timiş Bianca Gavriliţă despre primarul Robu: comportament de vătaf pe moșie

0
DISTRIBUIȚI
Bianca Gavriliță

Atac dur al deputatei PSD Bianca Gavriliţă la adresa primarului Timişoarei Nicolae Robu ca urmare a dezbaterii publice organizate în premieră la Timişoara pentru prelungirea contractului de închiriere a sediului PSD Timiş. O prezenţă elegantă în lumea politică, deputata a folosit cuvinte dure pentru a cataloga atitudinea primarului Robu faţă de partidul din care face parte.

„Dincolo de penibilul situaţiei, aceea de a organiza o dezbatere publică pe un asemenea subiect, pot să constat doar că vremelnicul ocupant al fotoliului de primar iese din zona democrației, a dialogului între partide şi dă încet, încet dovadă de noi accese de vătaf pe plantaţie.


Este pentru prima dată când se organizează o asemenea dezbatere pe un asemenea subiect. În cazul tuturor celorlate partide, care beneficiază de sedii în centrul orasului, nu a fost nevoie de vreo dezbatere publică, nu s-au purtat negocieri, iar primarul nu a ameninţat pe nimeni”, susţine Garviliţă.

Deputata acuză că dezbaterea publică a fost doar un joc politic ieftin, un alt mod prin care primarul Robu a ales să şicaneze PSD. Gavriliţă este convinsă că întregul conflict pe tema sediului PSD este unul fără sens şi că primarul Robu vrea să îşi arate puterea.

„În ceea ce priveşte enunţurile formulate de Nicolae Robu care trimite PSD la Giroc pentru a-şi ridica acolo un sediu demonstreaza că actualul edil transformă totul într-un război personal, pe principiul “lasa că vă arat eu vouă că pot” . Ne-am obişnuit deja cu, hai să spunem, imaginaţia bogată a primarului Robu, dar care câteodată se apropie de marginea scenariilor paranoice, în care PSD este duşmanul absolut al Timişoarei şi este vinovat pentru toate greşelile pe care, de fapt, le face domnia sa, pentru haosul din trafic, pentru semaforizarea excesivă, pentru găurile din asfalt acoperite pe timp de ninsoare şi aşa mai departe”, mai susţine deputata. Gavriliţă conchide că atacurile primarului sunt mânate de o furie excesivă născută din propriiile-i frustrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.