Naționala României de futsal dispută o ”dublă” amicală cu Olanda în vestul...

Naționala României de futsal dispută o ”dublă” amicală cu Olanda în vestul țării. Când au loc jocurile de la Sânnicolau Mare și Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Stephen McCarthy – UEFA/UEFA via Sportsfile)

”Tricolorii” de pe parchet pregătesc în Banat preliminariile pentru calificarea la următorul Mondial. Naționala României de futsal va disputa două partide amicale cu reprezentativa similară a Olandei. Primul meci va avea loc, în mod inedit, duminică la Sânnicolau Mare, iar o zi mai târziu Sala ”Constantin Jude” din Timișoara va fi gazda lui Matei și compania.

Nu e glumă, duminică, 1 aprilie, România va fi pe Aranca probabil cu vedetele Savio Valadares și Felipe Oliveira, brazilienii naturalizați de la Informatica.


În mod evident selecționerul Robert Lupu a fost impresionat de cum a fost primită echipa timișoreană în cel mai vestic oraș pentru meciul care nu s-a mai disputat, cu United Galați în campionat. Antrenorul-jucător al Informaticii și antrenorul naționalei promitea atunci că echipa sa va reveni în Sânnicolau Mare. Tehnicianul o face însă cu ”tricolorii” de la futsal, care înfruntă duminică, de la ora 18.00, în Sala ”Ioan Morar”, formația Olandei.

Naționala batavă, nr. 15 în Europa la coeficienți, trei poziții mai jos față de România, va disputa apoi luni, de la aceeași oră, jocul 2 cu echipa lui Robert Lupu. Această partidă e programată în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. În luna februarie ”tricolorii” de pe parchet au fost aproape de o surpriză la Euro 2018, dar au ratat calificarea din grupă după ce au cedat, scor 2-3, cu Ucraina, grupare aflată în Top 10 la nivel mondial, mai exact pe poziția a 9-a. Jocurile din Banat sunt folosite de Lupu pentru pregătirea următoarei campanii de calificare la CM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.