Descinderi la suspecți de cămătărie în Timiș. Ce au descoperit polițiștii FOTO...

Descinderi la suspecți de cămătărie în Timiș. Ce au descoperit polițiștii FOTO UPDATE Detalii surprinzătoare din afacerea ”credit cu comision”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1073883398">

Polițiștii timișeni de la Serviciul de Investigații Criminale și agenți de la trupele speciale au făcut, în această dimineață mai multe percheziții în Timiș, la suspecți de cămătărie.

Din primele informații, este vorba despre un cadru didactic de la o școală din Sânnicolau Mare, care, alături de fratele său și iubita acestuia, contra unui comision, ajutau alte persoane să ia credite din bancă. Ei le cereau acestora cardurile bancare. Aproximativ 20 de persoane, identificate până acum, au beneficiat de serviciile celor trei.

Suspecții, ridicați din locuințele lor, au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

UPDATE Percheziţiile au avut loc în această dimineaţă în localitatea de frontieră Cenad. Trei persoane au fost percheziţionate de anchetatori, fiind cercetate într-un dosar de cămătărie, printre care doi bărbaţi, în vârstă de 43 de ani, respectiv unul de 39 de ani, ambii fraţi, şi o femeie în vârstă de 49 de ani, soţia unuia dintre cei doi. În urma percheziţiilor au fost confiscate 24 de cartuşe de ţigări, 5500 de euro, 3400 de lei, carduri bancare şi alte înscrisuri. Afacerea celor trei dura deja de doi ani. Unul dintre bărbaţi este profesor de română la Şcoala Gimnazială „Nestor Oprean” nr. 2 din Sânnicolau Mare. Potrivit unor informaţii neoficiale, cei trei au fost pârâţi poliţiştilor după ce au început să ceară comisioane mult mai mari decât cereau de obicei.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru cămătărie, iar femeia, pentru complicitate. Aproximativ 20 de persoane care au apelat la serviciile grupului de cămătari urmează să fie duse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare pentru a da declaraţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.