Dovada că primarul Robu a mințit atunci când a dat vina pe...

Dovada că primarul Robu a mințit atunci când a dat vina pe administrația Ciuhandu pentru deszăpezire

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, minte atunci când dă vina pe administrația Ciuhandu pentru modul în care se face deszăpezirea în Timișoara. Edilul a atacat furibund presa locală, astăzi, acuzând că în Timișoara deszăpezirea se face în baza unor contracte semnate de administrația Ciuhandu. Contractele încheiate de administrația Ciuhandu cu Retim și Societatea Drumuri Municipale au fost semnate în 2011 și ar fi trebuit să expire la finele anului 2016, când la cârma Timișoarei era Nicolae Robu. Valoarea contractelor semnate în 2011 era de peste 21,4 de milioane de lei, fără TVA și trebuie spus că nu toate cele 1.100 de străzi din capitala Banatului erau incluse în gestiunea celor două firme.


Edilul a decis că Primăria Timișoara nu trebuie să organizeze o nouă licitație pentru a semna noi contracte, care să includă alți termeni și noi străzi. Explicația administrației locale pentru prelungirea contractului? Din suma alocată, peste 10 milioane de lei rămăseseră necheltuite.

„ART.1 Se aprobă prelungirea contractelor de delegare a gestiunii activităţii de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea acestora pe timp de polei sau de îngheţ pentru cele 6 sectoare din Municipiul Timişoara, până la data de 30.04.2018, prin act adiţional, conform anexelor 1-6 care fac parte integrantă la prezenta hotărâre.

ART.2 Actele adiţionale menţionate la articolul 1 din prezenta hotărâre se vor semna doar condiţionat de obţinerea Licenţei pentru activitatea de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau îngheţ eliberată în temeiul Ordinului Preşedintelui A.N.R.S.C., cu valabilitate pe perioada înscrisă în actele adiţionale.

ART.3 Se mandatează domnul NICOLAE ROBU Primarul Municipiului Timişoara să semneze actele adiţionale la contractele de delegare a gestiunii activităţii de curăţare şi transport a zăpezii de pe căile publice şi menţinerea acestora pe timp de polei sau de îngheţ pentru cele 6 sectoare din Municipiul Timişoara prevăzute la articolul 1.

ART.4 Cu aducere la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara”, se arată în proiectul votat de consilierii locali din Timișoara în 2016. Dovada miniciunii lui Nicolae Robu poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.